Frytki z selera z piekarnika

Dla miłośników klasycznych frytek mamy zdrowszą wersję o niskiej zawartości węglowodanów. Można dodać jednego z naszych dressingów.

Celerové hranolky 4

Co będziesz potrzebować

1 porcja
Od 1. fazy

Sposób przygotowania

Selera obierz i pokrój na frytki. Następnie wrzuć do osolonego wrzątku i gotuj 1-2 minuty. Uwaga, seler nie powinien być miękki. Frytki odcedź. W misce polej frytki małą ilością oleju i posyp przyprawami, które lubisz. Wymieszaj. Wyłóż na blachę z papierem do pieczenia i równomiernie rozłóż. Piecz do uzyskania złotego koloru w 220 – 240 stopniach. Jako dodatek można użyć nasz ketchup lub dressing czosnkowy lub ziołowy.

 
 

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj się i uzyskaj wiele korzyści:

Prezent urodzinowy - nie zapomnij wpisać swojej daty urodzenia

Zniżka na ponowny zakup

Przegląd wszystkich zamówień

Szybkie powtórzenie zamówienia

Nie musisz wypełniać swoich danych

Rejestracja

Opcje transportu

DPD
95 Kč
Zásilkovna
50 Kč